De bedrieger bedrogen
Regisseur: Bill Condon - Helen Mirren, Ian McKellen, Russel Tovey, Jim Carter - Verenigde Staten - 2019 - 1 uur 50 minuten

The Good Liar is een dramatische thriller over een meesteroplichter die te veel gaat geven om zijn slachtoffer. Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) wil nog eenmaal een grote slag slaan door een rijke weduwe te duperen. Zijn vrienden waarschuwen hem, maar hij gaat ervoor. Roy heeft al snel een doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. Roy verleidt Betty via een datingsite en weet haar al snel te overtuigen om het leven samen verder door te brengen. Maar wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar is gaan geven. Zijn simpele zwendel verandert daarmee in een riskant spel.

The Good Liar is gebaseerd op het internationaal geprezen boek van Nicholas Searle. De hoofdrollen worden vertolkt door acteerlegende en Oscarwinnaar (The Queen) Helen Mirren en Oscar nominee (Lord of the Rings en Gods and Monsters) Ian McKellen. Het is de eerste keer dat deze twee sterren samen op het witte doek verschijnen.

SPEELTIJDEN