Gebaseerd op wereldwijde bestseller van M.L. Stedman
Regisseur: Derek Cianfrance - Alicia Vikander, Michael Fassbender, Rachel Weisz - Nieuw-Zeeland/Verenigde Staten - 2016 - 2 uur 13 minuten

Hartverscheurend drama van regisseur Cianfrance over vuurtorenwachter Tom (Michael Fassbender) en zijn vrouw Isabel (Oscarwinnares Alicia Vikander).

Tom Sherbourne (Michael Fassbender), veteraan van de Eerste Wereldoorlog en net terug in Australië, neemt een baan aan als vuurtorenwachter op het afgelegen eilandje Janus, honderden kilometers van de zuidwestelijke kust. De afgestompte Tom zoekt er afzondering, maar stuit in plaats daarvan op de energieke Isabel.
Ze trouwen en proberen een gezin te stichten, maar twee pijnlijke miskramen zorgen voor spanningen. Wanneer een roeibootje met een dode man en een baby aanspoelt, overtuigt Isabel haar man ervan dat ze het kind kunnen houden. Pas jaren later stuiten ze op Hannah (Oscarwinnares Rachel Weisz), de echte moeder van hun dochter. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een chaos.

Het spel van Fassbender en Vikander (die tijdens de opnames een stel werden) en Weisz overtuigt en emotioneert.

SPEELTIJDEN