Persoonlijke en aangrijpende film over de zoektocht van een geadopteerde Koreaan naar zijn identiteit.
Regisseur: Malene Choi - Bodil Jørgensen, Bjarne Henriksen, Cornelius Won Riedel-Clausen - Denemarken - 2023 - 1 uur 43 minuten

De tijd verstrijkt langzaam maar harmonieus op de familieboerderij. Elk dagdeel wordt bepaald door de behoeftes van de dieren en de loop van de natuur. Maar wanneer onuitgesproken verlangens de stilte vullen, kan diezelfde stilte benauwend gaan werken. Voor Carl, die na het beëindigen van de kostschool is teruggekeerd naar het Deense platteland, bouwt die druk zich langzaam maar zeker op. Als geadopteerd kind met Zuid-Koreaanse wortels herinnert het leven in een overwegend blanke samenleving hem er voortdurend aan hoe anders hij zich in feite voelt. Zijn toekomst hier houdt voor hem niets nieuws in. Hoewel Carl nog steeds op zoek is naar zijn plek in het leven, twijfelen zijn ouders er niet aan dat hij ooit de boerderij zal overnemen.
Carl begint echter steeds meer te voelen voor een andere manier van leven in zijn geboorteland Zuid-Korea. De dag dat hij een keuze zal moeten maken nadert snel.

SPEELTIJDEN